Streda, 24. Apríl 2024

Dnes má meniny Juraj
Zajtra má meniny Marek

Oznam

Ospravedlňujeme sa používateľom prehliadačov Internet Explorer za možné problémy s plným zobrazovaním niektorých modulov. Pracuje sa na odstránení chýb. Použite, prosíme, iný prehliadač- Mozilla Firefox, Opera alebo Google Chrome. Ďakujeme za pochopenie.

Home Aktuality Aktuality z domova Pracovné zošity
Pracovné zošity

Zdroj: www.kpkc.sk

MŠVVaŠ SR rozhodlo, že od nasledujúceho školského roku 2015/2016 bude zatiaľ financovať a distribuovať do škôl nové učebnice KATOLÍCKEHO NÁBOŽENSTVA pre prvý stupeň ZŠ.

Pracovné zošity (PZ) už financovať a distribuovať nebude, preto je potrebné, aby si nové PZ (1. - 9.ročník ZŠ) zhodné s novými učebnicami, objednávali a uhrádzali jednotlivé školy samy.

 

Na základe rozhodnutia subkomisie pre katechizáciu a školstvo (10.6.2015), staré pracovné zošity strácajú platnosť. Preto je žiaduce objednávať si nové PZ pre všetky ročníky ZŠ. Keďže na nasledujúci školský rok budú do škôl distribuované učebnice len pre prvý stupeň ZŠ, učebnice pre druhý stupeň budú buď zverejnené na nahliadnutie v elektronickej podobe pre učiteľov na internetovej doméne „www.kpkc.sk“, alebo bude v nových PZ založený dodatok s textami z učebníc, na ktoré sa PZ priamo odvoláva. Dávame Vám preto na vedomie aj objednávací formulár, kde si školy môžu záväzne objednať nové pracovné zošity, ktorých obsahy sú kompatibilné s novými učebnicami náboženstva.

Objednávací formulár nájdete na stránke www.pracovnyzosit.sk.


Cena nových pracovných zošitov z náboženstva je 1,50 EUR s DPH. Distribúciu zabezpečuje vydavateľstvo DON BOSCO v koordinácii s KPKC na základe správne vyplneného objednávkového formulára.

Pre optimálne nastavenie výrobného procesu a zabezpečenie distribúcie je potrebné odoslať vyplnený formulár najneskôr do 30. júna 2015.


Včasným a správnym vyplnením formulára spoločne predídeme komplikáciám pri ich distribúcii na začiatku školského roka. Distribúcia a fakturácia pracovných zošitov bude prebiehať počas septembra 2015.

 

Vyberáme z fotogalérie

Najbližšie podujatia

No events

Kde nás nájdete

Diecézny katechetický úrad

Pribinovo námestie 7

949 01 Nitra

Stránkové dni:

pondelok 15:30 - 17:00

streda 15:30 - 17:00




Prevádzkované na Joomla!. Designed by: free joomla templates ntc dedicated hosting Valid XHTML and CSS.